10é aniversari de Ràdio Mistelera: Trobada de ràdios lliures a la Xara!

Els nostres companys de la ràdio lliure de la Marina, Ràdio Mistelera, des dels seus estudis al Centre Social Autogestionat “la Mistelera” de la Xara (Dènia), ens fan arribar la següent invitació, de la qual estem enormement agraïts. Nosaltres anem de cap! Ens acompanyeu???

Hola companys de les ràdios lliures. Com ho teniu per a vindre a la Mistelera el dissabte 14 de desembre?

Ràdio Mistelera ja té 10 anys… caram com passa el temps!!! El que estem planejant per a eixe dia és el següent.
La primera part de la trobada és exclusiva per a la gent de les ràdios lliures: pel matí benvinguda als companys que vinguen de les ràdios lliures i entrevistes/presentació que seran emeses en directe. Després “Paella para todos” (“todos” són els membres de les ràdios lliures).
La segona part de la trobada ja està oberta a qualsevol persona (forme part o no d’una ràdio, això serà a partir de les 17.00h. Començarem fent una taula redona on cada ràdio tindra uns 20 minuts per a presentar-se i comunicar les idees que vullga al públic (a més, de parlar del vostre mitjà també podeu preparar-vos qualsevol tema i exposar-lo). 21.00h sopar a benefici de ràdio Mistelera (pro-estudi de gravació i nou ordinador) i 23.00h concert (els grups estan per concretar, si algú té ganes de tocar que ho diga).
La gent de les ràdios lliures que vinguen poden quedar-se a dormir (porteu estoreta i sacs, per si els matalassos estan tots ocupats) a la Mistelera.


Aviseu-nos de quanta gent vindreu, per a poder organitzar-nos i saber per a quants hem de fer dinar, a: [email protected]


Salut i ràdios lliures!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.