IV Jornades Amèrica Llatina a la Vall D’Albaida

Tindran lloc l’últim cap de setmana d’octube i el primer de novembre. Aquestes són les quartes jornades sobre Amèrica Llatina que es realitzen cada dos anys des de 2008.

jornades

Podeu consultar/descarregar el programa a:http://jornadesamericallatina.wordpress.com/

La inquietud per fer aquestes jornades naix a la tornada de varies persones que havien fet diferents viatges per Amèrica Llatina on van poder observar, en primera persona, algunes situacions que allí s’estaven patint. Les tres primeres edicions van ser a Alcoi i ara es traslladen a Albaida i Ontinyent.

Pensem que és necessari estar ben informats, ja que això és el primer pas per a que es materialitzen les nostres accions i aprofundim més en les reflexions sobre el model de societat en que vivim. També fa possible que les nostres accions diàries siguen més coherents i conscients, tant a l’àmbit individual com al col∙lectiu.

Per últim dir, que ens crida l’atenció la relació cada vegada més estreta que hi ha entre la situació de Amèrica Llatina i la nostra. És per això que volem fer visible la situació i les problemàtiques per a poder reflexionar i debatre junts/es, ja que ens obri un ventall d’opcions més gran.

T’animes a vindre i participar en les jornades?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.