Podcast- Radioshow/Festa de presentació de Ràdio Aktiva

El passat dissabte vam presentar a Ontinyent Ràdio Aktiva amb un radioshow en directe des de l’ateneu Ca la Mera d’Ontinyent.
La vetlada va arrancar amb l’explicació del que és una ràdio lliure per part de la conductora del Radioshow Eugènia Tavernes, amb un seguit de conexions en directe amb Alcoi, Albaida i Ontinyent. Després van anar passant per la taula de locució els programes que es produeixen a Ràdio Aktiva;

Al primer tall trobareu Del Camp a la Taula, programa sobre agricultura i gastronomia que fa Casimir Romero, que va aprofitar per recordar una ràdio de nom similar (però sense res a vore amb aquest projecte) on feia el programa “La gent del Camp”que va desapareixer fa poc més de vint anys.
Després va ser el torn dels alcoians “123 Selectah” un programa de música jamaicana que va animar l’amibient amb els seus ritmes, mentre es preparava l’actuació de teatre “Autoestop”, que va deixar al públic reflexionant sobre la llei mordaça i altres pràctiques del poder.

Tot seguit els albaidins “El corral dels Pollastres”, reprenien el radioshow tot repassant alguns dels millors moments de les tres temporades del programa i entrevistar també a un dels fundadors d’aquest projecte que porta gairebé 10 anys en marxa a Alcoi.

Amb l’ateneu de gom a gom els assistents van poder gaudir de les actuacions musicals de Pau Miquel Soler, i el duet “Lilith”així com del espectacle de malabars “Tot per l’aire”…
tot intercalat amb programes musicals com el del “Rockodrom” i Desfici altres de tertúlia com L’hora del Greix o Diccionari de Butxaca.

Presentació, Del camp a la Taula, 123 Selectah

El corral dels pollastres, Pau Miquel Soler, El Rockòdrom

Lilith, Diccionari de Butxaca
L’hora del greix, Desfici


Passat el radioshow ens queda agrair a tota la gent que ahir es va apropar a Ca la Mera per gaudir d’aquesta vetllada i crear un ambient tant boniquet.
A Tot per l’aire, Autoestop, Lilith i Pau Miquel Soler, pel seu bon fer, la seua paciència i la seua gràcia.
Al tècnic per estar tota la vesprada a les màquines fent que tot funcionara. A Maria per tirar-nos un cable (un cable ben llarg) amb les delicioses coques que vam sopar i a tota la gent que ens va ajudar durant el dia.
Per suposat a la gent de Ca la Mera (Joves Meruts), per deixar-nos l’espai, rebre’ns tant bé i fer possible que tot anés rodat.
Esperem haver-vos comboiat a participar d’aquest projecte, habitualment fem públiques les assemblees a la pagina de Facebook i al nostre web  de tota manera si hi ha alguna persona interessada ens podeu escriure a [email protected].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.