Sense ànim de lucre

Sense ànim de lucre (#senselucre) és el programa d’economia de Ràdio Terra. Un espai per aprendre economia de manera divulgativa i entretinguda que s’emet per streaming a www.radioterra.cat cada dimecres a les 10 de la nit. El programa, d’aproximadament una hora de durada, acosta l’economia al ciutadà a través de diferents espais didàctics com entrevistes, reportatges i tertúlies.

Sense ànim de lucre és ser capaç de crear economia al servei de les persones i apostar pel desenvolupament social. Sense ànim de lucre és treballar fora de l’especulació i generar beneficis que recaiguin en el conjunt de la societat. Sense ànim de lucre és buscar una economia més humana on la gent és qui hi interactua.

sense lucreSense ànim de lucre no és ni una ONG, ni una fundació. És un programa de ràdio amb la voluntat de plantejar un model d’informació econòmica proper i d’omplir el buit informatiu que hi ha en aquest àmbit. Sense ànim de lucre fuig de les dinàmiques de l’actualitat més immediata i aposta per una informació més reposada perquè entén que l’economia és complexa però que afecta tots els vessants de les nostres vides.

És essencial fer-la entenedora per així tenir una ciutadania informada i, per tant, lliure. Per això volem informar i entendre l’economia de manera rigorosa i amb tants punts de vista com sigui possible. Per això fem Sense ànim de lucre.

Qui som:

Sense ànim de lucre neix fruit de la fusió de periodistes i economistes amb la necessitat de generar un tipus d’informació econòmica comprensible i vinculada amb la realitat social.

Programes

1 Trackback / Pingback

  1. Noves incorporacions a la graella! | Ràdio Aktiva

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada