Grup de lectura: “Subversión feminista de la economía. Aportes para un debate sobre el conflicto capital-vida”

El grup de lectura és un espai de lectura i d’anàlisi compartida. Una eina per a generar un llenguatge en comú al voltant dels diferents àmbits polítics i socials que ens interessen. Una bastida per a crear coneixement i aprenentatge compartit, que ens guie en la nostra pràctica.

Durant el darrer quatrimestre hem estat llegint lectures que ens han ajudat a entendre i apropar-nos cap una mirada més crítica sobre l’economia i la situació de post-crisis actual.  Des de lectures més conceptuals, com ara «límites i fundamentos del capitalismo» o «Crítica de la economía política. Una introducción al capital», fins a lectures més concretes, com diferents articles i el dossier del seminari de crítica a l’economia Taifa.

La següent proposta és seguir amb la mateixa temàtica però estudiant-la des d’una vessant del genere. La propera lectura serà «Subversión feminista de la economía. Aportes para un debate sobre el conflicto capital-vida».

Vos convidem a totes aquelles que vulguen participar del grup de lectura el proper dimecres dia 2 de març a les 21:00 a l’Ateneu Popular de Xàtiva.  Durant la següent trobada organitzarem i decidirem les lectures a llegir.

Més informació a:

https://espaileseresblog.wordpress.com/2017/02/23/grup-de-lectura-critica-a-leconomia/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.