Taller: el poder transformador dels grups de consum, a Xàtiva

CARTELL xerrada ISA_xic

Bones,

Des del grup de consum de Xàtiva “L’Estellador” volem reflexionar al voltant de la incidència política i el poder transformador que tenim els grups de consum en la nostra realitat quotidiana.

El nostre fer diari ens planteja molts dubtes sobre les nostre pràctiques. No volem ser mers clients, sinó consumidores, compromeses amb un model nou de relacions entre nosaltres, amb les productores, la terra i la comunitat que ens acull; volem pensar pràctiques de suport mutu, de troc, de compartir experiències, vida i recursos; que vagen més enllà de l’alimentació i del nostre cercle xicotet de gent amb consciència.

Per tant, aquesta, volem que siga una reflexió col·lectiva (entre nosaltres i amb altres) que ens ajude a esbrinar quins camins seguir per treballar per la sobirania alimentària per a totes, dia a dia i pas a pas.

Volem convidar, doncs, a totes les persones que participen de grups de consum, però també productores, persones no vinculades a grups de consum però preocupades per la seua alimentació i el seu entorn i totes aquelles que vulguen apuntar-se.

Serà dissabte 16 de setembre, de 18.00h a 21.00h a l’Ateneu Popular de Xàtiva (plaça sant jaume, 11)

I després farem soparet: qui vulga quedar-se a sopar, que porte alguna cosa per compartir.Salut i alegria!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.