VI Aplec ecologista del País Valencià 2017 -dissabte-

En aquest Podcast podreu escoltar les entrevistes realitzades al 6é Aplec ecologista del País Valencià que se celebra el passat dissabte i diumenge, a l’ametlla de Palla, en Carrícola.

Durant el cap de setmana hem estat realitzant la cobertura radiofònica de les diferents activitats (debats, conferències, mercat…) d’aquest esdeveniment que any darrere d’any s’hi ha anat consolidat com a una de les cites més interessants a dintre de l’àmbit ecologista.

En la gravació podreu trobar les diferents entrevistes realitzades el dissabte: tant a les persones organitzadores, com als diferents ponents. També aprofitant la confluència de gent que  es va donar lloc en aquesta cita, hem entrevistat a un bon grapat de persones que formen part de diferents moviments i col·lectius de les nostres comarques. I que mitjançant el seu testimoni ens donaran constància de les seues inquietuds i quefers diaris. A més a més evidenciant l’alt potencial i la gran diversitat -pel que fa a moviments transformadors- que existeix als pobles “dianics”.Una realitat de la qual  podem estar ben orgulloses i de la que de vegades no som conscients.

Pel que fa a les gravacións demanem disculpes per la mala qualitat del so en algunes entrevistes…. però és el que hi ha en el directe… d’ una ràdio amateur!

I Finalment us informem que les conferències al complet les anirem penjant progressivament a la pàgina web de la ràdio, i podreu escoltar-les també els dilluns a les 16 h i diumenges a les 23 de la nit (a la 98.2 en la Vall d’Albaida – 107.6 l´Alcoià. )

Per últim volem agrair als organitzadors/es de l’aplec la nostra acollida; una vegada més. I a Sergi per tirar-nos una mà en les qüestions tècniques… i fer que tot siga més fàcil.

Salut i Ràdios Lliures!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.