Acte de recolzament a les víctimes del 3J (audio)

HomenatgeVictimesMetro copiaPresentació del llibre “‘Lluitant contra l’oblit’, una anàlisi periodística sobre l’accident del metro de València de 2006, en què hi varen morir quaranta- tres persones i quaranta-set més en van quedar ferides. L’obra és de la periodista Laura Ballester, del diari Levante, un de les professionals que des de fa vuit anys han seguit tots els esdeveniments relacionats amb la tragèdia. Ballester va ser guardonada amb un dels premis de la Cartelera Turia precisament per la investigació i la difusió del cas.

L’autora ha investigat, elaborat entrevistes i compilat documentació sobre l’accident del metro de València i l’ha estructurada i condensada ‘per fer entendre a un públic ampli les causes principals del cas: els antecedents, les conseqüències, l’ocultació de dades, la negligència en el tractament de les proves clau, la manipulació informativa, les contradiccions judicials i testimonis inèdits’, segons destaca l’editorial.

A l’acte també varen participar diverses persones aportant dansa, cançons, teatre i poesia que trobareu intercalades entre l’entrevista a Laura ballester i la taula rodona amb les víctimes.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada