Qui som?

RadioAktiva és un projecte de ràdio lliure i autogestionada que pretén generar espais d’expressió i crítica social mitjançant les ones radiofòniques, davant la monopolització i mercantilització dels mitjans de comunicació. Emetem a Alcoi (107.6 Fm ) i la Vall d’Albaida 98.2fm).

Com funcionem? La gestió de la ràdio es fa de forma assamblearia. A l’assamblea decidim col.lectivament sobre la programació, el funcionament intern i es distribueixen les tasques necessàries per fer que la màquina seguisca rodant.  Al mateix temps ens serveix de punt de trobada a tots i totes les que formem part de la ràdio.

Som una ràdio independent, per això no fem publicitat comercial ni institucional. Tots els programes es fan a títol personal, sense vincular-se a cap entitat.

Aquest projecte funciona gràcies a la gent que desinteressadament hi participa, desenvolupant les seves idees i inquietuds utilitzant aquest mitjà per comunicar-nos i enriquir el panorama radiofònic entre totes.

Participa!

Si t’agradaria formar part de la ràdio col.laborant en la gestió i producció de continguts o associar-te per co.laborar amb el manteniment del projecte, contacta’ns per correu electrònic a [email protected]

 

Alliberem les ones!!