Amb els controladors, contra l’estat i les grans companyies

Tot el suport per als companys i companyes que han fet efectiva aquesta vaga salvatge, fins al final

 

Els treballadors i treballadores de control aeri comencen una vaga salvatge. Com era d’esperar el tractament als mitjans és pur sensacionalisme barat venut a les companyies i l’estat (A Cadena Ser em remitisc). Per la seva banda al partit en el govern sols se li ocorre militaritzar els aeroports i molt probablement, declarar l’estat d’alarma.

Estat d’alarma perquè ve el pont, la gent cansada dels seus treballs de merda i les seves vides de misèria havia preparat una escapada, per desconnectar, podríem ser tu o jo també, i ara s’autoconvencen d’odiar als controladors per no admetre que és a ells mateix a qui odien. Perquè és més fàcil odiar aquells que han decidit ser valents, que a un mateix per ser un covard. S’escolta a tot arreu que els controladors estan fent un xantatge al total de la societat, però ningú para del XANTATGE, eixe contracte que ens obliguen a signar de per vida en el qual ens comprometrem a col·laborar en la destrucció del planeta, el manteniment del sistema de dominació, de les èlits polítiques i empresarials a canvi de callar-se la boca i ser la submíssa i obedient massa ciutadana. És a dir, un xantatge en el que ens ofereixen merda a canvi de merda.

A aquelles persones amuntonades en els aeroports només els diré una cosa: és el mínim que deuríeu estar disposades a acceptar per portar la merda de vida que porteu. Per a que nosaltres puguem pensar en agafar un avió i anar-se’n de pont, per a que totes les infraestructures, estructures socials, i fonts d’energia necessàries estiguen disponibles, cada dia territoris, pobles, persones, han de ser assassinades, esquilmades, amenaçades… Els controladors no canviaran res d’això, però almenys canviaran la tranquilitat obscena, la normalitat assassina de les vostres vides, per un temps.

Tot el suport per als companys i companyes que han fet efectiva aquesta vaga salvatge, fins al final.

+ info:
www.controladoresaereos.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.