Casal Popular de Benissa

Bones! Des d’una seria de persones i col·lectius, estem impulsant un nou projecte: el Casal Popular de Benissa, que vorà la llum el proper mes d’abril. Un projecte amb el que pretenem crear un espai físic a partir de la heterogeneïtat i diversitat d’idees i pensaments, una casa del poble, que s’enriquisca de les diverses sensibilitats i inquietuds de les persones que hi participen i col·laboren.

El Casal Popular de Benissa, el primer (i esperem que no l’únic) a la comarca de la Marina, pot esdevenir una eina per a aquells col·lectius i persones que pretenguen crear un contrapoder popular tant al poble com a la comarca, aquests seran el motor
principal del Casal, que estarà obert a tothom que respecte el seu esperit. En definitiva, un lloc que aglutine al moviment alternatiu del poble i la comarca en una experiència assembleària i d’autogestió, així com un punt de partida des d’on establir lligams amb altres projectes similars dels Països Catalans.

Així doncs, volem que esdevinga un punt de trobada de persones i col·lectius vinguts de diferents àmbits, dissidents de l’estat actual de les coses i amb ganes de generar un motor de canvi i de lluita social.

Hem decidit que la manera més sòlida de portar aquest projecte endavant a llarg termini és fent sòcies i socis que aporten una xicoteta quota trimestral, d’aquesta manera es pot pagar el local que tenim llogat, assegurant-nos la viabilitat de totes les activitats que realitzem.

És per això que demanem una xicoteta col·laboració econòmica per ajudar a impulsar aquest projecte, almenys els primers mesos, que seran els més difícils. Demanem que, si no vos suposa un esforç col·laborar amb poc més de 3 euros al mes, vos feu socis i sòcies del Casal Popular de Benissa, i que feu arribar la crida a qui considereu convenient.

Moltes gràcies igualment.

[email protected]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.