La SGAE contra EXGAE

En ple mes d’agost, EXGAE rep un burofax (http://omploader.org/vNWN6aA/sgaevsexgae.pdf) per part dels advocats de la Societat General Autors i editors (SGAE), on se li exigeix desaparèixer de la fax… què dic!, de la  faç de la terra en els set dies següents. …

En ple mes d’agost, EXGAE rep un burofax (http://omploader.org/vNWN6aA/sgaevsexgae.pdf) per part dels advocats de la Societat General Autors i editors (SGAE), on se li exigeix desaparèixer de la fax… què dic!, de la  faç de la terra en els set dies següents.
En cas contrari, procediran sense comunicació alguna a demandar a la EXGAE per danys i perjuicis, així com per competència deslleial i infracció de la marca “SGAE”.
Els advocats de la SGAE, Lehmann & Caballeiro, al·leguen competència deslleial quant al nom i a la naturalesa de les activitats emparant-se en la Llei de Patents.

La ciutadania ja ha denunciat que el copyright, les patents i les coaccions econòmiques són utilitzades per les multinacionals de la cultura com la SGAE per a censurar, callar la dissidència i coartar la llibertat d’expressió.
La ciutadania ha deixat clar ja que demandes i amenaces no pararan el just desenvolupament de l’era digital.
Disculpeu, ja no cola. Els advocats de la SGAE hauran de buscar-se un altre negoci.
I a més dubtem que els propis socis i socies de l’SGAE vulguin que sigui aquesta la manera de defensar els seus interessos.

EXGAE no desapareixerà en 7 dies. EXGAE ha vingut per a quedar-se.

Entre tots estem destruint un monopoli i construint un futur accessible, sostenible i beneficiós per a tots.

No al copyright emprat per a censurar.

Si vols ajudar-nos, usa i difon el material informatiu de la nostra web. Multipliquem, repartim i no ens deixem acoquinar.
Segueix-nos i participa al FaceBook (http://www. facebook.com/EXGAE.net) i Twitter (@exgae; @exgaeca). Seguirem informant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.