Les conexions wi-fi estaríen danyant als arbres

Segons un estudi recent al voltant del 70% dels arbres holandesos estarien afectats.

 

Males notícies. Novament, estem danyant el medi ambient sense voler. I tot per a veure vídeos en internet.

Un estudi a Holanda va determinar que les ones emeses per a la connexió Wi-Fi està danyant als arbres i pel que sembla, afectaria a totes les ciutats del món occidental. L’estudi va ser ordenat fa 5 anys en la ciutat de “Alphen aan den Rijn”, després que es detectaren creixements anormals en arbres de la ciutat, que no es podien atribuir a cap tipus de virus o bacteri. La investigació va ser realitzada per la Wageningen University i va determinar que un 70% dels arbres a Holanda tenen la malaltia. El treball va consistir a exposar 20 freixes a diferents tipus de radiació durant 3 mesos. Els arbres que estaven més prop de la radiació Wi-Fi van obtenir una lluentor “de plom” en les seues fulles, causat per la mort de les capes superior i inferior de la seua epidermis. Açò acaba normalment en la mort de la fulla.

La conclusió de l’estudi és bastant depriment, i els investigadors criden que es facen més experiments en altres parts del món per a confirmar l’estat dels nostres arbres.

Font:

http://www.fayerwayer.com/2010/11/las-conexiones-por-wi-fi-estarian-danando-nuestros-arboles/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.