Xarrada- De la crisi a la transformació Personal, Social i Global- Jordi Pigem

El passat dijous 28 de maig va tindre lloc la xarrada de Jordi Pigem sobre la crisi ética ecològica i cultural que vivim, dins dels actes programats al mocmao, la mostra de cinema i medi ambient d’ontinyent.
A la xarrada es planteja que de l’actual crisi no en sortirem fins que no es transforme tot el sistema, perque no és nomes una crisi econòmica, sinó també una crisi ètica, ecològica i cultural.
Pigem és col•laborador de nombrosos mitjans de comunicació com la Vanguàrdia, la revista Integral, i també és col.laborador al programa “l’Ofici de Viure” de Catalunta Ràdio.
Pigem planteja que d’igual manera que hi ha relacions que són terapèutiques i sanadores, es poden construir noves realitats que poden obrir un univers d’esperança, tant a nivell individual com social, front l’actual crisi.

Aprofitem també per recordar que el proper dijous a les 8 de la vesprada hi haurà una xarrada sobre el decreixement a Càrrec de Carlos Taibo, activista escriptor i professor de ciencia política a la Autònoma de Madrid. Podeu trobar tota la informació sobre la xarrada i els documentals que es projecten al web www.mocmao.blogspot.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.