EL CORRAL DELS POLLASTRES 3.11: “EN MEMÒRIA DE RADIOACTIVA A LA 89.5 FM”

Supose que la gent més jove desconeixerà que, a la comarca de la Vall d’Albaida, existia una ràdio anomenada, també, Ràdio Activa… Aquesta amb “C” i no amb “K, com la nostra. Les coincidències anaven més enllà del simple Nom, ja que aquesta ràdio també era participativa i en Valencià. A més, a més, hi havien aconseguit que l’escoltaren centenars de persones; qual cosa ja ens agradaria a nosaltres!
Doncs bé, els primers anys del 2000 aquesta va ser tancada en mans dels responsables de la cadena Ser d’Ontinyent. Pel que sembla als prosèlits del pensament únic no els interessava una ràdio que fora el reflexe de les inquietuds i curiositats, dels veïns i veïnes de la Vall. Tampoc de la seua cultura, música, tradicions, festa.

En aquest programa entrevistem a Julio Rubio -de la desapareguda radio Activa 89.5 FM – que ens contarà la història d’aquest projecte, que com ell diu: va deixar d’existir de la nit al matí! A més, a més com sempre tindrem l’agenda combativa – amb les activitats i convocatòries “subversives” dels nostres pobles i comarques-, bona música, i un poquet de malasombra!

I així és, malauradament -hui com ahir- on moltes al connectar la ràdio ens sentim com a casa. Altres, tan sols escolten un pitet seguit de la paraula: “Competència de Mercat”.

– Radioaktiva: Ones corrosives, contra el llenguatge del capital i dels mercats!- Altre món és possible

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.