2º Cadenazo Ibérico de les Ràdios Lliures·7 de juny

25 ràdios lliures i podcast de tot l’estat s’uneixen en una emissió conjunta pel suport mutu, contra l’exclusió i la pobresa de la nova normalitat.

El passat 10 de maig va tenir lloc l’emissió del 1r Cadenazo Ibèric de les ràdios lliures. Una emissió conjunta de 16 hores en la qual van participar més de 20 ràdios lliures i mitjans de contrainformació des de diferents punts de l’estat. Una experiència col·lectiva de comunicació que compta amb milers d’escoltes i que està servint per a coordinar les emissions de les ràdios lliures que estan produint continguts trencant l’aïllament imposat per l’oficialitat, l’estat d’alarma i el confinament.

El cadenazo segueix. El pròxim 7 de juny s’emetrà el 2n Cadenazo de les Ràdios Lliures, l’emissió de les quals durarà 12 hores i en la qual participaran 25 ràdios lliures i podcast des de diferents ciutats de l’estat espanyol, que s’han unit per a tractar el tema del suport mutu, com a resposta a l’exclusió i la pobresa creixent pels efectes de la crisi sociosanitària provocada pel Covid19.

En aquesta emissió participaran Ràdio Espiritrompa, Ràdio Almaina, Àgora Sol Ràdio, Contrabanda FM, Ràdio La Granja, Ràdio Bronka, Ràdio ArgayoIrola Irratia, Ràdio Talp, Ràdio RSK, Ràdio Vallekas, Ràdio Kuko, Ràdio Malva i Ràdio Aktivai també podcast com TomaLaTierra, D’Arrel, Radi Onda Expansiva, Ràdio Alegria Llibertària, El cafè de Silverio, Amb vista al descampat, Radi Lachipen, La llanterna de Diògenes i La zona crítica.

Pots escoltar l’emissió el 7 de juny des de les 10.00 fins a les 22.00 en aquest enllaç, o en l’emissió de les ràdios participants:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contra l’exclusió, la fam i la pobresa.
Contra la caritat i l’assistencialisme.
Pel suport mutu.
Mitjans lliures, contra l’oficialitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.